Varje bona far komplimanger at hennes adress. Andock ick alla…

Varje bona far komplimanger at hennes adress. Andock ick alla…

itu oss kan precis svara gallande dom. Det befinner si trots alltsamman domstol att plocka komplimanger, det befinner sig nagon intakt konst som behover inlara sig.

Fore vi pratar forsavitt hur hane juste svarar gallande en positiva ord, berattar vi forsavitt vilka fel saso vanligtvis tolereras utav flicko nar de svarar villi utskotten.

Kopiost otaliga flickor forsoker inte halla med till nago smicke. De kan prata nagot mot amnet “Det finns noll speciellt arme!”, “alltsamman ino sig visade det sig!”. Inom takomotvete ligger nedstam sjalvkansla. Tillika satter e sadant besvarande i en krangligt position hos saken dar sasom komplimangerade de.

Tjejer gillar att rattfardiga sig stav goda don. Vanligtvis korsar do strec, do borjar prata forsavitt onodiga detaljer, vilket likas satter in den obekvama positionen hos den saso gjorde komplimangen. Som ett resultat kan ett person aldrig igen komplimera dej darfor att avstyra e sadant obehagligt ogonblick.

Det finns kvinnor saso inom allmanhet foredrar att ej ge besked pa komplimanger mo deras adress. Skad franvaron fran e reaktion kan defekt ett manniska. Eftersom, darfor at ignorera komplimanger befinner si blott ino extrema nedgang – forsavitt folket befinner sig avsevart obehagligt.

Ingen kommer att tycka om det ifall du utfor ett komplimang, samt ino gengald far du ett sten nylle och felfri apati. Antagligen ens kommer nago ilska att dyka upp till en sadan indivi.

Sadana ytterligheter bord likas undvikas. Kom enbart ihag – forsavitt n komplimangeras, fortjanar du det alternativ ett manniska vill enbart lite dig att ma bra. I gengald befinner sig det icke nodvandigt fran Vans.

Roten till all ovanstaende felaktiga reaktioner ar annorlunda orsaker. Oftast befinner sig dessa orsaker gomda inom dig. Ifall n icke gilla saken dar som gor komplimangerna, prata inte med honom. Forsavitt n icke kan okej lovorda i din adress a en manniska, befinner si orsaken vart att soka.

Vanligtvis befinner sig det lagt sjalvkansla att skylla kungen. Forsavitt ni lider av det ha, verkar varorna finnas till beundrade insincerely. Pa grund av kommer allihopa komplimanger att fororsaka nago felaktig gensva. N kan bli av tillsamman det flamm sjalvkanslan, du behover bara lagga fa mod. Idka samlag dej personligen forut vem ni befinner si. Det kommer att bearbeta samtlig delar utav ditt midja br.

Det verkar pro dessa tjejer att dom tillat oonskat eloge

Det finns ett annan genre av flicko saso har en overskattad sjalvkansla. Narvarande finns ocksa e bekymmer. Det verkar stav dom att dom saso tittar ungefa de dar uppfattar tryta prestationer som riktiga resgod. Varför gillar ryska-kvinnor vita män så mycket? Somlig kan till och med bracka sig til komplimangen samt besvara med nagot oanstandig.

Stundom verkar det saso komplimangen forpliktar oss at nagot exempelvi e replik ros, hjalp alternativ nagon varm attityd. Ino kriterier laggs sadana installationer ino vara huvuden dessutom fran barndomen. Skad detta befinner sig misstag. Sa klart kan n blott genmale med smicke mo ett kompliment, men det befinner sig ej hela tiden lampligt.

Saken dar sista anledningen mo att vi inte kan replikera korrekt kungen ett komplimang befinner si en misstankar. N antagligen antaga att kungen det sattet forsoker ett person att andra nagons satt dej. Tillsamman andra glosa tar n uppriktiga komplimanger, saso skit. Nej kan det vara tvattakta. Men n kan inte soka nagonting ino alltsamman. Detta forhindrar dej fran att njuta it livet och beskada mumsigt ut ino personer.

Odla, n inneha en kompliment. Det har kan finnas till din arbetsansvarig, ett van alternativt nago karl sasom lange visat forstaelse pro de. N vara tvungen reagera precis kungen detta. Men innan ni gor det, analysera n det ovannamnd.

Lyudichen uppge idelige trevliga saker stav oss darfor at blott heja opp alternativ muntra. Tillata det har sanning! Glad dej endas som svar pa nago berom. Ehuru det later falskt, forsok att intala de sol eljest. Du kan gladja dej sol fran det faktum att aven om din vardighet age overdrivits, befinner si det bara ett betraktelsesat villi ditt marke. Dessutom befinner sig nog nagon smicke mycket eggad. Pa grund av gladja dig till svaret villi det. Besvikelse kommer enbart att forsamra humoret. Hurs behover ni det?

Tillsammans trevliga halsningar skyller komplimangen emot. Smile som besked villig saken da sasom gjorde det at de. Nago individ kommer att finnas himla jovialisk slu att se ett sadan reaktion. Kanske kommer n ocks att vet stegra sitt temperament fa tillsammans nagon dylik reaktion.

Det enklaste n kan foreta ar att enbart tacka. Dett befinner si nago fullkomligt otvungen reaktion villi nagon smicke som befinner sig tillampli ino all situationer. Om ni vill producera nagot mot nagon smicker at nagot sasom befinner sig duktig pro nago individ, odl kan du tacka honom kungen nagot satt som matcha dig.

Komplimanger kan besvaras pa olika fason. Narvarande befinner sig markli standardmallar “Tack, jag ar mycket gladsint att du diggar det”, “Dina glos ar sasom balm mo sjalen”, “mig tar en exempel”, “mi ar utskam, men jag befinner sig mycket nojd”. N kan haffa en individ tillsammans handen eller kramen nar ni svarar gallande utskottet. Det viktigaste befinner si att besta naturlig.

Varje flicka fortjanar komplimanger ino sin adress. Sam ju ytterligare bruten dom desto forbattrin. For att precis godkanna och ge besked gallande do tvingas du forsta ett latt axiom nagon brutta inneha varend ratt att tillata komplimanger. Behover ej soka saken dar individ saso komplimangerade de, dom dolda motiven. Mestadel komplimanger gors darfor att fullstandig enkelt handla gott, muntra opp, forfina ditt lynne. Odla hursa icke finnas jovialisk att n befinner sig beundrad och att n tycker om andra folk?

Sa tank kungen hur sa komplimanger ni diggar, samt vilka befinner sig jobbig

Sag ett uppriktigt positiva ord till all, smila. Det kommer att ro nagon person sam han kommer sakert att onskan gora dig annu en en berom.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top