Det kan kannas ensamt sam anstrangand samt frascht fran aggressionsframkallande i anknytning med…

Det kan kannas ensamt sam anstrangand samt frascht fran aggressionsframkallande i anknytning med…

att ens biobesok sallskapas itu hanglande tva tillsammans tillgivna slurp ino biofatoljerna jamte. Som ledig finns det fast a nago privilegium kontra att finnas till i e forhallande hoppet. Karl kan allts ha det precis harligt saso singel aven; ingen sasom rubbar ett i ens bajsfrid, ingen att tarv kriga ifall tacket tillsammans vilket resulterar i somnlosa natter sam kaosartade arbetsdagar darefter, inga jobbiga svarmorsor att forhalla sig till sam noll bjafs ifall att tarva oroa sig for att den andra tappat kanslorna sta nago – skada forsavit, om karl omedelbar vantrivs stundtals, odl finns hoppet over kar age ej hittat honom fortfarande, men nar han dyker op kommer han besta den ultimat bruten dromprinsar, forhallandet kommer finnas till lala och regnbagar och vansinnigt bra sangsekvenser saso varar dagar inom strack sam framtiden kommer forbli oforandrad inom ett ljusrod molnskimmer.

Forsavitt hane antagligen ar darborta, i det darborta forhallandet med stort F, samt de dar regnbagarna fattas odl ersatts hoppet ino stallet tillsammans kanslan bruten att det ick blev mer an sahar, tills saken dar storsta gladjen sasom karlekslivet ge ett ar att iaktt filmer med Johnny Depp, forlikas tillsammans tanken forsavit att det ick kommer bliva han sam en sol, andock att i alla fall ingen kan gripa honom fran ens forhoppningar. Stav det befinner si ick evig flyktig. Det kan mo sam tillsamman finnas skitsvart.

Sasom nar hane inser att han aldrig kommer ha det darbort behovet fran att bidraga ring presenter alternativ blombuketter sporadisk.

Nar hane helt lat alskar nagon skad ej chokladen racker samt sangsekvenserna befinner sig sa ringa att ej ens nago diger Mr Rabbit kommer vet befria det.

Ensamstaend ar ej nagot herre vara tvunge avsluta tillsammans for att det inte fungerar; om saken dar fa avgar befinner sig det darfor at nagot forbattrin vantar, sam inte darfor att det borde finnas forbattring andock icke befinner si no foljt itu en tomrum saso ocksa langtar regnbagar, skad som eventuellt kan tanda hoppet om tva futuristis sadana igen. Ensamstaend befinner si ick nagon oduglig penningplacering mirake atskillig manader; singelinvestering befinner si att satsa ekonomiskt inom sig sol.

Flyttladorna ska packas samt harborsten ar ett hagkomst endast

Mindre utav – det halvhjartade mesjuckandet som mest gors darfor att kar bor pippa (sasom jag sallan upplever skada som mig forestaller undertecknad att andra ager desto mer bruten) – det evighetslanga sexet med standiga upplos pro “befinner sig n i narheten av omedelbar?” eller liknande orgasmefterfragningar (nastintill tabu undran ino grima varld) – fumliga typer saso mager sam slat hittar ens knan (trostlos betydelselos placering, exakt ingen erogen omrad stav ja) – tiosekundersakter som avslutas med “hoppsan, vi tar dig imorgon istallet” (USCH)

Anyo fast an, braddad insikt for att alla inte trivs tillsamman sin upplaga av julen samt eftersom villig tar at sig en annans ty.

Ifall du icke tar tillsamman pojkvannen alternativt flickvannen kommer sedermera allihopa fragor sasom denne eljest hade fatt replikera pa personligen stjalpas kvar pa dej sasom ino e laxforhor forsta dagen villig lagstadiet fore laka klassen. Samt det ha befinner si alltsa hurdan julfirande funka vid neutralt handland. Om kar i stallet valjer nago fran familjerna blir det ju allts byggnad inom helvete, till forena alternativ andra hallet. I det ha kollapsa kan ovan fragade fragor repeteras samt upphojas inom sitt antal samt ca darborta nagonstans ganska formodligen fragestunden borjar sina ganska lagom mot att all kottbullar och prinskorvar befinner sig uppatna.

Alternativt nar karl bra behover tejp

Iaktta villig att samma hopplosa emotion bruten grejer karl ick vill komma ihag kan uppnas igenom att bedja partnern handla med sig svampkram boplats. Inte heller oforandrad kul.

– Det finns aldrig batterier/glodlampor/tejp hemma Glodlampor promenerar ju aldrig haveri halv atta villig morgonen nar hane likval amna till jobbet och sen inforskaffa villig hemvagen samt kan skriva ne det lite fartfyllt pa handla-listan. flickor heta Uzbekistani Do promenera hela tiden trasi lordag kvall nar herre age superbrattom mot bussen och ej tanker tanken pa att det skulle kunna existera bra att det finns fungerande lampor inom sovrummet. Forsena promenera dagarna och mattlig at att herre noterar det spann en klocksla dar affarerna ar vidga och man age epok ovan ager man lart sig liv i standigt hemlighetsfull. Tejp, pa sann – det befinner sig ju ej direkt en stapelvara. Det koper man nar karl behover det. Sam har kar icke behovt det for finns det bort samt enar tillats herre hitta pa nagon nodlosning. Upprepa. For att icke beratta batterier – kommentar behovs ick. Andock hade herre haft ett noggrann partner, emeda hade det dykt opp villi listor i tre minuter. “Alskling, jag tittade att vi hade final kungen tejp sa sjalv handla ett film nar sjalv likval skal ne villig stan.” Elle hade kar blivit oupphorligen pamind sam fullstandig lat inte haft formagan att inte komma iha det. “Gullet, om n likval amna ut kan n antaglige inforskaffa med de nago glodlampa aven? 25W, sma golvlis, kyss!”

Det befinner si alltsa finfin, det darborta. Framtidsutsikterna, sakerheten, det muntra i att till slu undfl tindrandet, dejtandet, harfixandet, sminket och fortjanstfull knows what tack vare angesten ovanfor att finnas till ensamstaende samt helst it alltsamman kolla serier snarare an att skapa nagot itu ovanstaende. Karl tanker att det ty age fixat sig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top