Vi far standigt fragor ifall Tinders algoritm

Vi far standigt fragor ifall Tinders algoritm

Hur sorteras rekommenderade profiler och varfor? Finns det nagot satt att fiffla systemet for att lite fler matchningar? Vi delar beredvilligt med oss fran mer information om hur Tinder-algoritmen fungerar:

Det ar saledes vi tar omtanke till en persons stracka fran din aktuella omrade

Det allra viktigaste Bli ej perplex genast. Det basta du kan gora forut att maximera din tillfalle att anpassa gallande Tinder ar… att forbruka appen.

Vi prioriterar potentiella matchningar som ar aktiva och online samtidigt forut att inte slosa din tid i genom att presentera profiler fran inaktiva medlemmar. Vi vill att vara medlemmar skapar betydelsefulla kontakter och meningsfulla konversationer som leder till att de motas IRL, att de matchar och startar en pratstund direkt. Forut oss finns ingenting battre. Att anvanda appen jamnt hjalper alltsa dig som medlem att sta mer i medelpunkt, kika fler profiler och atnjuta fler matchningar. Detta ar det viktigaste i var algoritm och helt i vara medlemmars tillsyn.

Sa, nar du som medlem anvander Tinder-appen, hjalper det oss samtidigt att identifiera battre potentiella matchningar. Det ar algoritmens 101.

Vad mer? Tinder-appen lust inte sa avsevart av dig som medlem. Bortsett fran din aktuella sate och konstillhorighet borjar vi med installningar som alder, avstand och sexuella preferenser. Avstand ar en viktig faktor – forut visst ar det roligare att pricka nagon i sitt eget kvarter?

Men ehuru vi synnerligen vill besta sakerstalla kungen att vara medlemmar hittar nagon som de inneha en bra vibe med, sa finns det aven annat som vi tar beaktande till:

Det vara medlemmar berattar forut oss – Tinder har stadse varit och kommer stadse vara ett offentligt aventyr. Pro de som vill separera med sig fran mer ifall sig sjalva, tar Tinder respekt till faktorer som intressen och livsstil, som du som medlem kan lagga ihop till din profil. Alskar du att promenera? Skulle du beredvilligt motas nagon som alskar hundar?

Liknande foton – Utover det som medlemmarna berattar for oss anvander vi oss av anonymiserade foton forut att skraddarsy rekommendationer. Vi foreslar profiler med snarlika foton som medlemmarna inneha gillat fordom och som visar deras profiler forut fler personer, som har gillat andra medlemmar med foton som liknar deras egna. Ifall du som medlem till foredome gillat personer som tycker om att vara ute i naturen, ar gallande festivaler eller tycker om att ta det lugnt gallande stranden, tar vi det som en hint.

Likes och Nopes – “Likes” och “Nopes” bestar absolut en nodvandig del av vara insikter om va vara medlemmar tycker om. Vi forbattrar standigt de potentiella matchningar som medlemmarna ser baserat gallande hur vanligtvis deras profil – och alla andra profiler i deras kvarter – fatt en “Like” eller ett “Nope”.

Men det finns ocksa mycket som vi inte bryr oss om… Var algoritm tar inte beaktande till social status, religion eller etnicitet. Vi antaga inte pa stereotyper. Sa oavsett ifall du som medlem firar Diwali, Carnival, Eid Al-Fitr eller Pride tycker vi att festen blir battre nar folk med annorlunda bakgrund kan strala samman. Var algoritm ar utvecklad for att besta tillganglig – och vi alskar resultatet.

daterussiangirl pris

Tinder ger mojligheten att raka personer utanfor ens vanliga vanskaps- eller familjekrets. Det finns en orsak till att det har skett en stigande fran fler giftermal mellan manniskor fran olika etnicitet darefter lanseringen fran Tinder. Och vi inneha emojis som firar det.

Elo – ar det undertecknad du soker efter? Forut nagra ar sedan varje tanken pa ett ”Elo Score” ett identiska varm samtalsamne bland medlemmar som i media. Och sa ar det aven fortsattningsvis alltemellanat. Men sa arme ligger det till: Elo ar gamla nyheter kungen Tinder, en daterad atgard som var avancerade teknik inte langre anvander.

I dag forlitar vi oss inte gallande Elo – vi inneha istallet ett dynamisk system som alltid tar beaktande till hur medlemmar interagerar med andra medlemmar pa Tinder genom “Likes”, “Nopes” och hur sa medlemmarna inneha angett i sina profiler.

Du som medlem kan selektera att fokusera gallande de personer som du delar gemensamma intressen med

Det vad det, det Sa arme ar ligger det namligen till: Tinder rekommenderar dig profiler med assistans av din senaste verksamhet, vilka du swipa “Like” och “Nope” till, inslag i din profil sa som dina intressen och din omrade – kungen 45 sprak i 190 lander. Sa valkommen in i appen, borja likea och anpassa. Las mer om Tinders dataskyddspolicy arme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top