Om du hittar ratt glos darfor att manifestera ditt entusiasm, kommer att din svansforing sam rorelser

Om du hittar ratt glos darfor att manifestera ditt entusiasm, kommer att din svansforing sam rorelser

avsanda subtila meddelanden. Postumt utbilda forsavit attraktion kroppssprak age n lattare att jamfor andra manniskors intressen. N kan tillika utbilda dig att bestamma din kroppens egna subtila meddelanden mot hoja din ogonkasta formagor.

Positionen stav fotter

Positionen stav fotterna avslojar riktningen fran intresse. Exempelvi, ifall ett karl befinner si huga it en kvinna, an for nervig for henne, hans fotter kan aven fortsattningsvis peka i hennes riktning. Detsamm innefatt pro kvinn. fast a vissa kvinn star pigeon-toed–bada fotterna for inat – att anta nago mer nabar kroppshallning.

Handflatorna gla

Nar ett individ gester tillsamman hennes handflatorna uppat, ar det har ett spar gallande oppenhet. Utsatta handlederna avslojar ett onskan att finnas till utsatta, under tiden nedat vanda handerna avslojar ett nagot mer defensiv forhallningssatt.

Ogonkontakt

Nagon foto blick, varar i ganska fem sekunder, befinner sig mestadel ett indikator pa dragning, speciellt forsavitt det forekommer manga ganger. Det https://kissbrides.com/sv/italienska-kvinnor/ kan finnas till ett inbjudan att nalka sam overvara konversationen. Nago stigning ogonkast fran en bugade pannan befinner si massor kokett gest. En utdrage titta mycket alternativt sluttande titt kan racka en hotfullt budskap.

Naturliga smil

E naturligt smi, saso skapar rynkor kring ogonen, kan befinna en omen villig genuin engagemang. Nar en indivi ler absolut lat att vara ridderlig, kommer leendet blott knata muskler runt lapparna.

Casual kontakt

Skinande sam fotografi kontakt kan besta ett spar villi attraktion. Till exempel, om nago hane borstar mot en kvinnas fattig alternativ skanker henne nago hastig klapp kungen axeln eller hand mirakel samtal, kan han signalerar engagemang. Hon kan uttyda overdriven forbindelse saso ett hotful indikator.

Sluttande

Nar n sitter, befinner si sluttande til ett individ e spar villig dragning. Det formedlar ett budskap ifall fascination. Lutande da signaler ointresse alternativt forargels; rorelsen uppge, “mi skulle hellre existera en annanstans.”

Reflektering

Imitera den gester alternativ hallning itu ett annan individ visar engagemang. Reflektering innebar ej plagiera allihopa exakta rorelser. Exempelvis forsavit nago brud lutar vidare sam leenden, nagon lockade herre kan slutta sig i nagot.

Persone kommunicerar igenom prat skad det finns narapa nago miljon icke-verbala signaler samt signalerar att vi anvander, markli f omedvetet sam avsiktlig. Enligt Albert Mehrabian, kroppssprak vetenskapsman a 1950-talet, far nago individ 7 andel fran nagons meddeland genom hans glos, 38 ande igeno tonen sam bojningsformer samt 55 ande igenom icke-verbala metoder som ansiktsuttryck (flyga referenser 1). Det ar emellertid latt att misstolka kroppssprak. Exempelvis en kunde vara att slingra ogonkontakt darfor han doljer nagot alternativt ar nervos.

Observera huruvida personen uppratthaller ogonkontakt

alternativ tittar da vanligtvis mirake nago samtal. I enlighet med kroppssprak experten, kommer nagon som ljuger forhindra blicken sam titta da av den individ som han pratar tillsammans. En hypote befinner sig att om en kolla mo vanster emedan han tillsamman sanningen och endas forsoker skriva musi tryt tankar samt dyka up med e svar. Skad forsavitt han titta mot sin ratt kan det vara ett tecken att han ljuger. (kolla referenser 2)

Betrakta va personen utfor tillsamman hennes armar och ben. Kroppssprak experter tenderar att greppa att fattig blandnin befinner si e tecken pa defensiveness. Det fungerar som nagon skyddande mu och anger att personen kan vara obekvama tillsamman samtalet. Andra negativa displayer itu kroppssprak inkluderar apostlahast genomfart och anordna nagon svulsti distan nar samtalande. (kolla referenser 3)

Ta hansyn forsavit personen reflexion din stallningar och gester. Exempelvis, om ni lutar dig forward han slutta sig positiv for? -Spegling ar vanligtvis e tecken villig att en kanner inom overensstammelse med de. Alltemellanat ar det avsiktliga. Intervjuaren kan begagna teknik for att prova satta nago intervjuade mo mods. (betrakta referenser 3).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top