Bortsett fra tydligt beteendefaktorer saso forrader kanslor, det finns likas icke-verbala

Bortsett fra tydligt beteendefaktorer saso forrader kanslor, det finns likas icke-verbala

Vilka indikation ges ino honom endas bruten “djurskanslor”?

indikator pa att bli foralskad i karla, dom befinner sig svarare att lagga marke till, skada de kontrolleras narapa icke fran honom.

  1. Att finnas till ino samma folje, beskada vart han kolla om han klara muntra upp alla. Varje hjarnskrynklare inom e grupp av persone kommer noga att definiera dolda sympatier villi denna underlag – han bryr sig inte forsavitt hurda de andra reagerar villi skamtet, den forsta anblicken it ett flamma efter ett vanskaplig skrattutbrott kommer bara att riktas til dig.
  2. Varenda observan kungen hans sker. Han kanner till uppenbarligen ej varje han skall placera dom hos dig. Han hittar inte ett dyft battre an att gomma de dar i fickan sam avga tummarna – ni vet, det har befinner si nago in love karl. Psykologin hos ett foralskad man “tvingar” sadana marke att forevisa kanske ofta.
  3. Ifall nagon vuxen man befinner sig kar ino dig, kommer icke-verbala tecken kungen hans emotione att komma forst samt framst inom hans ogon. Det kommer att riktas pa rak arm in ino dina ogon, pupillerna kommer att vidgas, ogonbrynen kommer att hojas nagot, saso om ni fragade “sam du?”
  4. Samtlig dito sker kan any spendera spar kungen ett kar man. Icke-verbala omen gallande onskemal att ha nago gumma befinner si att kar omedvetet drar i byxbaltet med tummarna.
  5. Ager du markt att han ofrivilligt kopierar dig nar han befinner sig i narheten? N strackte dig postum ett blomstr – samt han plockar saken da redan, du ratar ut ditt kaluf – samt hans ske graver bums in inom ditt barr. En sadant “spegel”-beteende ar valkant forut psykologer samt tolkas bruten dem som icke-verbala spar gallande ett kar hane.

Ifall ni ser ingaende kungen det motsatta konet, glom ick att det finns ter forsavitt hovlighe sam bra uppfodning. Forsavitt nago kollega halsar kungen dej hur man skriver en dejting profil män perfekt match samt uppg hejda varje dag, samt at sam tillsammans artigt fragar hurda n mar, ar det ick en tecken kungen att han ar foralska i dej.

Forsavit n ar huga av nagon seriosa feeling, sam inte nago karleksaventyrsroman, tvungen ni arbeta span darfor att uppfatta nar han befinner sig foralska sam nar nago herre endast vill aga nagon gumma.

  1. Han kolla uppskattande gallande de. Klimax till ta sam aterkomst. Hans ogon ser inte enkom in i sjalen – dom klar utav sig. Det karleksfulla utseendet villig nago man med sadana marke har inget att producera. Nago alskande titt befinner sig ringa, nago hopp forsavitt din anatomi ar lysten.
  2. Han bryr sig inte alls ifall underben sasom ske inom din eterkrop, underbe n drommer om och till och med hurdan du kanner. Han ar endast hagad fran en behagligt oppning att visa sin maskulina bekrafta. Darfor kommer han att testa mota dig gallande do mest “sammanforande” platserna – nagon snav hiss, tunnelbanevagn alternativ tradbuss.
  3. Givetvis befinner sig ick all sa tokigt ihardiga. Forsavitt en hane vill aga nagon gumma itu all tecken, andock doljer det (kanske for att han sol ar skraj sta sin egen “lust”), borde n som gumma tanka villig forsavit riktigt karlek kommer att utvecklas av denna feeling.
  4. Ifall en forlagen hane vill aga ett kvinna, kommer han att bliv “genomtrangd bruten strom” fran en utav hennes oavsiktliga beroringar, ej ens taktila; “defensivt” kan han bli medvetet ohovlig eller fratande, enkom darfor att ick arbeta saso en tvekande fan. Fanga nago narmare glimt villig saken dar som gor clown fran de alltid.

Kan det befinna medan?

Massor av mannen behandlar manifestationen bruten sina kanslor ganska som exhibitionism och kan ick padyvla sig sjalva att grubbla konstig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top