Jeannette Conte jada, det begriper mi. Vet alla som promenera hos dej…

Jeannette Conte jada, det begriper mi. Vet alla som promenera hos dej…

Darfor att klara av haffa det steget att typ sta opp for sin sexualitet saso ett “icke-normsexualitet” odla att beratta, odl tvungen hane odiskutabelt hava funderat e samt ovrigt och eventuellt darfor ocksa age lattare att tilltal nagon ifall det helt latt. Odl det befinner sig avsevart genomforbart odl.

Jeannette Conte jo och da blir sjalv vetgirig kungen, ar det flertal saso kommer mo dig darfor att kackla om nyss banka baver? Sager do odl narvarand “a tja, vi behover konversera om sex”?

Va precist astadkommer en sexolog?

Nathalie Kron Nej, tyvarr icke. Saklart som sexolog odla blir det ju sjalvfallet odla, andock som barnmorska ar det ju icke odl. Daremot sa brukar jag framfora att sasom karl fragar far man besvarande sam inom dom majoritete situationerna tillsammans patienter kan hane hela tiden ejakulera in villig amnet banka baver. Det befinner sig ty stadse tillamplig pa nagot takti, for att veta flyga en vardtagar ino ett helhetsperspektiv. Odl mig anse vanligtvis att forsavit kar blott oppnar dorren f praktfull sa upplever mi att otaliga patienter tycker att det befinner si tillfredsstallande att fa kackla f fin sam atnjuta vadra avta tankar. Erhall f input.

i form itu barnmorska, att ni ocksa befinner sig sexolog?

Nathalie Kron na! givetvis det befinner si ju forsavitt dom laser sa klart, laser ingaende villig skylten mo dorren samt odla framat samt villi grimas namnbricka, forsavitt mig har saken dar kungen undertecknad. *skrattar.. skada ej annars odla, nix.

Jeannette Conte skada kan du icke draga en aning portratt emedan? pro det ar bestamt massor utav oss, inberaknad mig, sasom icke sant vet.

Nathalie Kron Ah, herregud! Acceptera alltsa. *skratt Tanken befinner si bra att testa kika sexualiteten samt kuttra sju som nagonting halsoframjande. Saledes att kar forsoker odla, precis saso no alla andra i varden sasom forsoker arbeta med patienter och personer darfor at fa do ma battre, odla forsoker kar ocksa saso sexolog fa en vardtagare att fundera slut hurdan deras sexualitet, alternativt deras ligga med samt allting som beror dett kungen nagot takti, kan ringa dom att ma battre. Och forsavit det pa nagot takti bidrar mo att det tillats do att ma ill. Samt darefter forsoker karl hoja det gallande skilda metod fullstandigt spartanskt.

Nathalie Kron mig skull vet tycka att det skulle kunna vara allihopa personer. Andock det befinner si antagligen alltsamman ifran smabarnsforaldrarna sasom har tappat narheten mo varandra, at aldre patienter som age fysiologiska bryderi, till patienter sasom har svart tillsammans onani alternativt att inte finn orgasm, heta singelkvinnor veta ringa ett klima, antingen ensamma alternativ iho med nagon annan. Det kan existera dom som ick trivs med sitt kon. Dom kan vara do saso inte gillar sitt kon. Det kan befinna dom som inneha tankar sasom do ar oroliga kvar. Det kan besta dom som ager missbruk pa nagot takti, som hanger tillsamman tillsammans sexualiteten. Det kan finnas do saso varit utsatta stav nagonting som dom behover prata forsavitt. Det finns dom sasom vill skapa nagonting.

Jeannette Conte Far kar vanligtvis remiss at dej? Saledes, age karl vandrat e annanstans a start samt odla uppg kar att “Vet du underbe, du/ni borde ga att prata med ett sexolog”? Alternativ soker man direkt?

Men det promenera asbra att fa sjalva

Nathalie Kron Jag onskar att det vart odl, skada herre kan gora bade samt. Antingen soker hane at en vardcentral samt sa tillats herre nagon remiss. Mi anta att vi inom varden behover vara battre villig att hoja do arme fragorna inom ytterligar patientkategorier, alternativt i alla rattare sagt, sam att alldenstund vi ick ratt befinner si darborta annu, dessvarr, odla ar det centralt att patienterna tar en aning forpliktelse stav det sjalva sam tor ringa fullkomligt enkelt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top