Monogama personer ager komplicerat att koppla att kar kan alska manga manniskor samtidigt

Monogama personer ager komplicerat att koppla att kar kan alska manga manniskor samtidigt

– Det befinner sig ej sasom att jag eller https://kissbrides.com/sv/kroatiska-kvinnor/ andra inom poly-samhallet vill sex vem som helst alternativt att vi befinner sig otrogna, saso grymt otaliga antar. Det ar mer att sjalv nog traffar en, och forsenad ifall tio ar kanske jag traffar en annan. Hursa skall mig valja?

antagande iljemedlemtidigt. Samhallet uppge att man amna liv med nago kompanjo, sam hon antaga att erhalla overhuvudtaget age hort talas ifall polyamori. Det befinner si absolut spartanskt ej nagot saso man pratar forsavitt.

Nago annan fraktio Maries sexualitet sasom hon age svart att besta alldeles oppen tillsammans ar att hon sysslar me tillsammans BDSM. Det var nar mans tillsamman sin “forsta stora karlek” som hon forut forsta gangen utforskade BDSM. Hennes kompanjo foreslog att dom skulle bruka sig itu ett gordel inom sangen, och efter det fick Marie mersmak. Hon borjade studer villig om BDSM, samt pratade tillsammans kompisar sasom hon visste vart insatta. Lockelsen blev snar pro blaffig for att grepp sig forlorad.

– Det befinner si euforin nar man ligger dar och inneha blivit slagen citronfarga och borgerli, och smartan blir at frojd. Emedan kanner hane sig glad samt glad, sager hon.

”Marie” vill vara anonym da honom icke kanner att honkan besta alldeles rattfram tillsammans att hon ar polyamoros sam praktiserar BDSM.Foto Alexandra Roslund

Aven om det finns flera saso befinner si aktiva i BDSM-kretsar, sa ar det icke forstas for alla att besta bringa tillsamman praktiken. Marie upplever att fordomar hindrar henne fran att finnas fullstandigt oppen tillsamman sitt BDSM-utovande, vilket gor att hon valt att finnas till anonym. Inom subkulturen kanner Marie att det a andra sidan finns ett valkomnande och ett acceptans saso hon ick ager mott villig likadan taktik inom andra koppling.

Forsavitt vi vantade oss mer synliga BDSM-vibbar, odl faller det pa oss

forallt pa pina och forodmjukelse, saso ino BDSM-praktiserandet far henne att kanna sig jovialisk och omtyck. Skad det koper ej endas om att ta emot. Hon berattar att hon bade befinner sig undergiven samt dominant, odl kallad switch. Skada det skiftar pundare gallande partnerns kon.

– sjalv befinner si himla dominant tillsammans flicko. Karl uppge att do saso befinner si switch tender kunna omvaxla mer eller mindre otvungen, skad mi kan ej vara undergiven en tjej. Det hade ej funkat.

Nar det innefatta exakt BDSM varierar utovandet grymt avsevart a individ mo manniska. Det avser juriststudenten Henrik Queckfeldt, som likas befinner si inblanda i BDSM-scenen.

– Det koper mer forsavitt fetischer. Vissa lever inom 24/7-relationer. Vissa har utlevnad [utovande itu BDSM, reds.anm.] gallande fester. Andra gor det bara inom tryt bostad. Det ar valdigt olika pundare pa vem ni befinner sig och underben du vill handla, andock det finns nagot allman, uppg Henrik.

Det varenda nar Henrik var nyinflyttad ino Lund, cirka 2007, saso han drogs in ino subkulturen it nagon nabo. Grannen undrade om han ville tillsammans villi nago galej och Henrik, som stadse age varit nyfiken, bestamde sig darfor att tacka jada.

– mig hangde tillsammans sasom nagon frascht antropologisk foremal. Forsena ager det utvecklats darifran. Fran att betrad fester mo att solo arrangera fester.

Nar vi traffar Henrik har han absolut kort sin bag via morgonrusket. Han stracker fram en nack nave mot oss vi ett stort samt vat motorcykelstall.

Det finns ingen rod snor, anser Henrik

Fordomen att det skulle finnas till nagon saker typ bruten person, vilken cirka det genast skulle existera, sasom haller pa BDSM, ar nagot som Henrik direkt spracker glugg villig. Henrik verkar vara just som vilken kille som helst.

– Det befinner sig alla sorters manniskor. Det befinner sig din dokto, det ar din magister, din handlaggare gallande Skatteverket. All lage. Det befinner sig saken da arbetslosa som ej hittar sysselsattning.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top